Група грађана Пожеге подржала Телевизију N1 на скупу у центру града 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Група грађана Пожеге подржала Телевизију N1 на скупу у центру града
Trenutno na sajtu: 586       |       Podeli:
26.01.2020 | 2 коментар(а)



Пожега - Група од десетак грађана Пожеге окупила се синоћ у центру града како би дали подршку телевизији N1

Један од њих, Миша Марковић, рекао је да су сведоци различитих притисака које трпе новинари телевизије N1, али и да су поред тога више пута извештавали о дешавањима у Пожеги, те су се, како каже, одлучили да овога пута изађу на улицу како би дали подршку нашој телевизији, пренела је ТВ N1.

"Дошли смо да прижимо подршку новинарима и свим запосленима у тој кући, N1 је био увек присутан и када само ми Пожежани овде организовали протесте и друге скупове, увек су били ту да објективно и правовремено информишу јавност, и на тај начин су нам помогли да спроведемо неке акције и многе до краја доведемо. Ово је минимални начин који можемо да пружимо, надам се да ће и други грађани широм Србије схватити колико је важно да та четврта грана власти, медији, буде слободна", рекао је он.

ГЗС/ N1




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Bistri Lim

    Gospodo urednici GZS, sinoc oko 20 casova dve grupe od po 6 gradjana Priboja, medjusobno udaljene 7,20 metara, protestvovale su protiv upotrebe kisnih glista kao mamaca za pecanje ribe. U znak protesta oni su se organiyovano i istovremeno sa novog mosta popisali u Lim. Zasto ovo niste objavili?
  • Pilatovici

    CNN nam je ostao u sjajnom secanju. I osam je mnogo



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.298.058 посета
    Тренутно на сајту: 587 посетилац(a)