На територији града Ужица у току грађевински радови вредни више од 50 милиона динара 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
На територији града Ужица у току грађевински радови вредни више од 50 милиона динара
Trenutno na sajtu: 468       |       Podeli:
28.10.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Повољне временске прилике иду на руку извођачима, па се радови изводе на свим

отвореним градилиштима. У питању су пројекти чија реализација је омогућена уз подршку неколико министарстава, наводи се на сајту града Ужица.

У Великом парку ради се на изградњи Скејт парка. Инвестиција вредна 4,5 милиона динара, од чега су три милиона динара средства Министарства омладине и спорта, а 1,5 милиона обезбедио је град.

Пешачка стаза Крчагово – Царина повезаће ове две месне заједнице и за ту намену из буџета града опредељено је шест милиона динара.

У току су радови на партерном уређењу и изградњи спортског терена у Студентском центру Крчагово. Са седам милиона динара радове финансира Министарство просвете науке и технолошког развоја, док је учешће града у реализацији овог пројекта шест милиона динара.

На Тари се гради ново дечије игралиште захваљујући средствима Министарства заштите животне средине у износу од 7, 6 милиона и града у износу од 3,2 милиона динара.

У овом тренутку највећа инвестиција је реконструкција дечијег базена на Градској плажи, где је град определио 20 милиона динара за радове прве фазе.

Како поручују извођачи радови на овим градилиштима биће завршени до краја грађевинске сезоне.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice radovi gradjevina sezona

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.388.671 посета
Тренутно на сајту: 469 посетилац(a)