Коначно повезане Доња и Горња Црнућа 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Коначно повезане Доња и Горња Црнућа
Trenutno na sajtu: 351       |       Podeli:
14.05.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Одмах по укидању ванредног стања ЈП за изградњу општине Горњи Милановац започело је рад са 100% капацитета.

У овом тренутку радници предузећа за изградњу ангажовани су у месним заједницама   Коштунићи, Врнчани, Ручићи, Сврачковци и Горња Црнућа.

У Горњој Црнући урађена је  битна деоница, саобраћајница која повезује  МЗ Горња и Доња Црнућа, преко потока Дреновац.

„Имали смо одличну сарадњу са председником месне заједнице и мештанима, који су пружили помоћ са  14 трактора  и обезбедили материјал за насипање“,каже Божидар Вучетић, директор ЈП за изградњу и додаје да је овом приликом  насуто 500 м саобраћајнице са 900м3 материјала.  „Прошле године смо одрадили деоницу према гробљу, насули са 1200 м3 материјала.  Урадили смо канале, зацевили саобраћајницу, насули где је било потребно и остало је да одраде клизиште на путном правцу ка месној заједници  Сврачковци“, нагласио је Вучетић и додао да ће за неколико дана сви радови у Горњој Црнући бити завршени.

Према речима Драгослава Станишића, председника Месне заједнице Горња Црнућа, деоница на којој су извођени радови је од велико значаја за све мештане јер је састављен део пута према гробљу и даље према Доњој Црнућу.

 „Организованост житеља Црнуће и жеља да се заједнички учествује у радовима много олакшала и убрзала завршетак“, рекао је Станишић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


put gornja donja crnuca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.903.729 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)