Гласник подржао пројекат помоћи остваривању циљева демографске политике у Србији 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Гласник подржао пројекат помоћи остваривању циљева демографске политике у Србији
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
26.02.2020 | 0 коментар(а)



Следећи мисију друштвено одговорног делања и пословања, Службени гласник је постао део пројекта

који је у функцији повећања наталитета и успешног остваривања циљева демографске политике у Србији.

Уговор су на свечаности организованој у просторијама Гласника потписали Владица Гавриловић, заступник покрета за децу ТРИ ПЛУС, и др Јелена Триван, директор ЈП Службени гласник.

Доктор Јелена Триван је том приликом, између осталог, нагласила да: "Учешћем у наведеном пројекту, Гласник још једном доказује да наш приоритетан циљ представља заштита и пропагирање остваривања вредности и циљева шире друштвене заједнице".

Владица Гавриловић се у име покрета за децу ТРИ ПЛУС захвалио др Јелени Триван и Службеном гласнику на сарадњи и учешћу, оценивши да се тако доказује и подршка наше државе и њених институција овом пројекту и остваривању циљева које он заговара.

Наведене картице омогућавају породицама или родитељима с троје и више деце да остваре попусте приликом плаћања у малопродајним објектима оних компанија и предузећа које учествују у овом пројекту, као и приликом плаћања услуга јавних предузећа и установа које су у надлежности локалних самоуправа и Републике, који подрже пројекат.

Право на доделу имају породице или родитељи са троје и више деце, од којих је најмање једно дете малолетно у тренутку доделе картице, с тим да се право на попусте и погодности могу остваривати све док најмлађе дете не напуни 18 година.

 

ГЗС/Србија Данас




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GLASNIK VLADICA GAVRILOVIC JELENA TRIVAN TRI PLUS

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.779.454 посета
Тренутно на сајту: 363 посетилац(a)