Наставља се асфалтирање општинских путева у Драгачеву 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Наставља се асфалтирање општинских путева у Драгачеву
Trenutno na sajtu: 518       |       Podeli:
22.05.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Данас се завршава асфалтирање општинског пута другог реда Вича - Доњи Дубац -

 

Марина Kућа у дужини од 7,3 километра. Вредност радова је 43 милиона динара а извођач је Штрабаг Чачак.

Радови су започети крајем прошле године а данас се завршава комплетно асфалтирање и преостаје да се у наредних 15 дана наспу и поваљају банкине.

“На овом путном правцу смо пре две године већ асфатирали два километра и данас са ових 7, 3 километра урађен је комплетан путни правац од великог значаја за овај део Драгачева јер повезује месне заједнице Доњи Дубац, Милатовићи и Kаона. Ово је иначе најкраца веза са Kраљевом из поменутих месних заједница. Захваљујемо се министарки инфраструктуре и грађевинарства Зорани Михајловић на разумевању и помоћи у одобравању средстава за асфалтирање преко Путева Србије”, рекао је председник општине Лучани Миливоје Доловић.

Председник општине Лучани Миливоје Доловић са сарадницима: фото: Радио Д

Он је истакао да је ово велики дан за мештане овог дела општине Лучани јер се стварају услови за останак младих на селу улагањем у путну инфраструктуру.

Доловић напомиње да се у наредном периоду наставља асфалтирање на путним правцима Живица - Горачићи у дужини од 3,5 километра као и Вучковица - Горњи Дубац у дужини од три километра.

Фото: Радио Д

“Радиће се у селу Лучани на два путна правца у дужини од 1,8 километара и у МЗ Дучаловићи ка манастирима Сретење и Тројице у дужини од 4,7 километара”, закључио је први човек општине Лучани.

 

РИНА / Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LUCANI ASFALTIRANJE PUT DRAGACEVO

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.228.316 посета
Тренутно на сајту: 518 посетилац(a)