Жељко Ковачевић, тренер ФК Борац: Борац је породица, друга кућа и дом; у недељу са Слогом (ББ) отворено и без непознаница 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Жељко Ковачевић, тренер ФК Борац: Борац је породица, друга кућа и дом; у недељу са Слогом (ББ) отворено и без непознаница
Trenutno na sajtu: 423       |       Podeli:
17.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Осећам Борац као свој други дом, то је једна породица и сви дајемо пуни допринос

његовој афирмацији, истиче за Глас западне Србије први тренер фудбалског тима Жељко Ковачевић уочи предстојећих изазова у Српској лиги „Запад” који стоје на путу повратка Борца на стазе старе славе.

Борца у недељу очекује дерби против Слоге из Бајине Баште, а Ковачевић очекује отворену утакмицу.

„Најпре очекујемо лепу представу и озбиљну утакмицу крај Мораве јер је у питању дерби не само горњег дела табеле Српске лиге већ и дерби у смислу Борац–Слога, Чачак–Бајина Башта. На клупи противничког тима је мој пријатељ из Чачка и некадашњи саиграч, Зоран Костић. Са њим много причам о фудбалу и знамо у душу један другог. Ту нема никаквих непознаница и тајни па неће бити ни тактичких изненађења”, нашалио се Ковачевић.

Сваком рођеном Чачанину Борац је и више од клуба, тако и шефу струке фудбалера данас.

„Борац је институција, традиција. Ту смо одрасли, сваки дан проводили од малих ногу, играо сам за први тим, био касније у иностранству, али сам се вратио. Што кажу ’свуда пођи, а кући дођи’. Борац осећам као другу кућу и породицу и та љубав не може да се опише”, истиче Ковачевић.

Породица је увек породица па тако и једни тимови настоје да испрате друге у оквиру истог клуба.

„Кад нам време и обавезе дозволе погледамо утакмице вољеног клуба и у другим спортовима, посебно кошарци. Увек радо одемо у халу крај Мораве”, закључио је Ковачевић.

Утакмица између Борца 1926 и Слоге 1940 на програму је у недељу у 14.30 на Градском стадиону у Чачку.

Борац је тренутно трећи на табели са 31 бодом, два више од наредног противника. Прва је Слога из Пожеге са 33.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak fk borac zeljko kovacevic trener

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.250.623 посета
Тренутно на сајту: 424 посетилац(a)