Mountain Music Fest на Дивчибарама 


Danas promenljivo oblačno i vetrovito              Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu              Počinje pozorišni festival Kustendorf              Nedelja u Bajinoj Bašti rezervisana za besplatne preventivne preglede              Uključen crveni meteoalarm, košava će duvati brzinom većom od 100 kilometara na čas              Najveća barutana na Balkanu slavi 75. rođendan              U nedelju se nastavlja akcija preventivnih pregleda u čačanskom Domu zdravlja              Vlada i prosvetari dogovorili da se u što kraćem roku izmeni Krivični zakon              Čačak privremeno rešio problem odlaganja smeća             

 
Mountain Music Fest на Дивчибарама
Trenutno na sajtu: 310       |       Podeli:
31.07.2017 | 0 коментар(а)



Дивчибаре - Други по реду Mountain Music Fest одржаће се 19. августа на ски стази Црни врх, у

оквиру Дивчибаре Ски Ресорта.

Mountain Music Fest организује група младих ентузијаста из Ваљева, који су након успешног организовања овог фестивала у прошлој години одлучили поново да крену у авантуру креирања још садржајнијег фестивала.

На Music Stage-u смењиваће се следећи бендови и извођачи: Земља грува, Марко Луис, Краљ Чачка, ЗАА, Урош Спасојевић Пројект, СинКуба и Валтернатива Радио.

Поред уживања у музици, љубитељи планина, авантура, рекреације и забаве у природи имаће сјајну прилику да учествују у многобројним додатним садржајима у околини ски стазе: Авантура парк, Оријентиринг, Астро Вајбс, Јога ливадица, Колор Рун, Дивчибаре форест, На пиву са научником, Скулптура, Џејк кјур, радионице за децу - Луткице и Моје Чедо, као и друштвеним играма: Карум, Манкала и др.

Овогодишњи слоган фестивала – Зачини дан! - имплицира жељу организатора да што већи број људи, припадника свих генерација, свој уобичајен дан у граду, бар на један дан замени одласком у природу и доживи радост планине кроз бројне садржаје.

Фестивал се отвара у суботу, 19. августа 2017. у 12 часова и траје до 23 сата.

Карте ће се продавати на самом фестивалу, а цена карте биће 500 динара. За посетиоце испод десет година улаз је бесплатан.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.507.472 посета
Тренутно на сајту: 310 посетилац(a)