Златибор на 41. сајму туризма под слоганом "Златибор се воли до неба и назад" 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Златибор на 41. сајму туризма под слоганом "Златибор се воли до неба и назад"
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
22.02.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Под слоганом "Златибор се воли до неба и назад" Туристичка организација Златибор и ове године

учествује на београдском Сајму туризма, највећем окупљању туристичке привреде у региону, који је званично отворен 21. фебруара и траје до недеље, 24. фебруара, саопштено је из ТО Златибор.

Свечаном отварању сајма присуствовао је министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, који је након церемоније са државним секретаром за туризам Мирославом Кнежевићем посетио штанд Златибора.

Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, фото: ТО Златибор 

Првог дана сајма велики број посетилаца имао је прилику да се упозна са понудом Златибора за предстојећу пролећну и летњу сезону, а наступ на сајму је сјајна прилика да се најаве и новитети који очекују све госте "златне планине". Најпознатија ваздушна бања Србије претходне године добила је први хотел са пет звездица, а у 2019. године госте Златибора очекује још један нови хотел, хотел "Букет", чије отварање је најављено управо на овогодишњем сајму.

На београдском сајму посетиоци имају прилику да се информишу о актуелним ценама, понудама за предстојеће лето и свим активностима који ће им бити на располагању током боравка на планини. Највећа атракција на штанду Златибора свакако је виртуелни кутак, где сви заљубљеници у Златибор, уз помоћ најновије технологије могу уживати у пејзажима Златибора, вожњи гондолом, шетњи кроз Стопића пећину и другим најлепшим локалитетима планине.

Виртуелни кутак на сајму, фото: ТО Златибор 

Првог сајамског дана владало је велико интересовање за Златибор и од стране туристичких агенција и туроператора, а за информације и новости са Златибора били су заинтересовани и бројни представници медија.

Златиборски хотелијери и агенције који се ове године представљају на сајму туризма припремили су своје понуде, сајамске попусте и специјалне погодности, а сталним и потенцијалним гостима своју понуду представља и Дино парк, као једна од највећих атракција ове планине.

Сви заинтересовани посетиоци имаће прилику да посете штанд Златибора, информишу се и упознају са понудом ове планине све до недеље, када ће овогодишњи сајам туризма бити затворен.

Штанд Златибора налази се у хали 4 Београдског сајма, у оквиру штанда ТО Регије Западна Србија.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.899.835 посета
Тренутно на сајту: 468 посетилац(a)