Крупни резови у пријепољској власти - Бабић мења тим, социјалисти одлазе у опозицију 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Крупни резови у пријепољској власти - Бабић мења тим, социјалисти одлазе у опозицију
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
28.06.2022 | 1 коментар(а)



Пријепоље – Након Изета Чоловића који је смењен половином јуна са места помоћника председника

општине Пријепоље, први човек града на Лиму Владимир Бабић начинио је нове резове у свом тиму. Наиме, због лоше сарадње са људима који воде Социјалистичку партију Србије у Пријепољу, пре свих Станком Кијановићем, та странка више неће бити део власти, па следе промене међу већницима, сазнаје портал „ПП Медиа“.

Председник Општине Пријепоље, Владимир Бабић, донео је у понедељак решење којим је сменио и другог помоћника Његоша Јањушевића, члана Социјалистичке партије Србије, са места свог помоћника.

На скупштинском заседању у четвртак биће смењени чланови Општинског већа Мерсид Мекић, кадар Самира Тандира, чије место ће готово извесно заузети Ремзија Фетаховић из Странке правде и помирења, док ће уместо Славенка Грбовића из СПС-а  напредњаци предложити свог кандитата.

И Станко Кијановић из Социјалистичке партије Србије, до недавно један но најплаћенијих функционера у пријепољској власти биће смењен са места заменика председника Скупштине општине Пријепоље, на његово место сешће неко из Српске напредне странке. За промене које чини Владимир Бабић је добио сагласност и од самог врха напредњака из Београда.

Подсећања ради, недавно су због лоше сарадње са представницима општинске власти, конкурса за запошљавање и других радњи за које се сумња да нису биле у складу са законом и политичким договорима смењени директори Туристичке организације и Библиотеке „Вук Караџић“.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje vlast kriza socijalisti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Пера Ложач

    БраВО, дАЈТЕ НЕШТО ПАМЕТНО!



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.281.749 посета
    Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)