Vidovdanski sastanak održan u Gornjem Milanovcu, Kovačević: čvrsto stojimo iza predsednika Vučića 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Vidovdanski sastanak održan u Gornjem Milanovcu, Kovačević: čvrsto stojimo iza predsednika Vučića
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
29.06.2023 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - U prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu,



simbolično na Vidovdan, održan je sastanak. Sastanku su pored rukovodstva stranke, prisustvovali članovi i simpatizeri stranke. Prisutnima se obratio Dejan Kovačević, predsednik Opštinskog odbora SNS.

-Dragi prijatelji, dragi moji naprednjaci, kao što naša stara narodna izreka kaže: “Na Vidovdan se sve bolje vidi”, tako smo se i mi danas okupili ovde da vidimo gde je to budućnost opštine Gornji Milanovac? Gde je to budućnost Srbije? Gde su stavri koje možemo da radimo i da popravimo i u našem radu, ali i gde su stvari i vizije gde vidimo i Gornji Milanovac i Srbiju u budućnosti?

Teška je situacija danas u Srbiji, teška će biti i u narednom period, svi znate da je veliko “breme” na predsedniku Republike prvenstveno, i na Vladi Republike Srbije oko rešavanja situacije na Kosovu i Metohiji. Znate da smo sve uradili da do eskalacije nasilja ne dođe, ali za razgovor su uvek potrebne dve strane. Ne možete sami razgovarati ako nemate sa druge strane raspoloženje za taj razgovor. I baš zbog toga, na današnji dan, na Vidovdan, sreli smo se da razgovaramo, koji su to naši koraci, šta ćemo to u budućnosti raditi, kako bi mogli da sačuvamo našu državu, našu Srbiju.

Ovim putem želim da poručim da Opštinski odbor u Gornjem Milanovcu, stoji čvrsto uz našeg predsednika Aleksandra Vučića. Stoji čvrsto uz narodni pokret za državu, koji će biti osnovan. Kao što reče naš predsednik stranke Miloš Vučević , mi ćemo biti taj prvi vagon do lokomotive, koji će biti oslonac za sve ono što predsedenik bude radio, i za sve ono što Srbija treba u budućnosti da uradi.

Srpska napredna stranka je osnovana sa ciljem da promeni Srbiju na bolje. Srpska napredna stranka, već 15 godina taj cilj ostvaruje. Ne postoji bolja stranka u Republici Srbiji od Srpske napredne stranke, ne postoje bolji ljudi i bolji kadrovi od kadrova koji se nalaze u Srpskoj naprednoj stranci. Ali to nije dovoljno. Nije dovoljno da uradimo sve ono što smo započeli da uradimo u Srbiji. Nije dovoljno da očuvamo i mir i stabilnost, ali pre svega da imamo ekonomski napredak Srbije, kao što smo ga imali i do sada. Pokret za narod i državu će biti nadstranački pokret, ali će u tom nadstranačkom pokretu glavnu ulogu imati Srpska napredna stranka. Još jednom da ponovim čvrsto stojimo iza svih stavova predsednika Vučića. Predsednik Vučić je neko ko je izgradio Srpsku naprednu stranku, neko ko je izgradio Srbiju, neko ko je sačuvao mir i stabilnost, neko ko je ekonomski oporavio Srbiju. Sa tog stanovišta ćemo od sada, pa nadalje, i u buduće svaki Vidovdan obeležavati, kao što i obeležavamo našu stranačku slavu. I na Vidovdan da sumiramo sve ono što smo uradili, ali i da nam se prošire vidici kako ćemo raditi i u budućnosti. Zbog toga želim da se vama zahvalim na učešću, na radu, na marljivom radu da Srpska napredna stranka samim tim, i Gornji Milanovac napreduju, jer Srpska napredna stranka jeste stožer vlasti u Gornjem Milanovcu i nosi najveću odgovornost. Srpska napredna stranka je i stožer vlasti u Srbiji i nosi najveću odgovornost za razvoj Srbije. – rekao je Dejan Kovačević predsednik OO SNS Gornji Milanovac.

Kovačević je zahvaljujući svima koji su prisustvovali sastanku, najavio da će okupljanje na Vidovdan postati tradicija. Da će se na ovaj dan svake godine, razmenjivati mišljenja i ideje i da će zajedno donositi odluke koje su bitne za Gornji Milanovac kao i za Srbiju. Naravno, maksimalno podržavajući predsednika Aleksandra Vučića.

 

 

GZS/GM PRESS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kovacevic oo sns vidovdanski sastanak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.368.436 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)