Три дана Нушићевих дана у Ивањици 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Три дана Нушићевих дана у Ивањици
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
24.08.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица – Први фестивалски дан Нушићијаде започет је традиционалном парадом. Деца су ове године по први пут наступила у потпуном новом

амбијенту и Дечијој сцени у парку. Целодневни тродевни програм отворили су мали и велики Нушић.

У послеподневним сатима одиграће се шаљива утакмица у којој ће се такмичити два тима, Доња и Горња мала, по узору на прву Нушићијаду када је спортски свет у Ивањици био подељен на две мале. По завршетку утакмице одржаће се свечано отварање 9. обновљене Нушићијаде. На свечаном отварању координатор фестивала Момчило Митровић примиће признање од ТО Ивањица за освојено прво место на Класификацији туристичких манифестација. Након тога ће председник општине Ивањица Зоран Лазовић традиционално предати кључеве Нушићу који ће прогласити свој тродневни режим живљења у овом граду у коме ће владати сатира, хумор, култура и забава, док ће грађани костимирани шетати улицама овог града.

У великој паради која ће се одржати након свечаног отварања, учествоваће сви који обележавају јубилеје, 180 година од изградње ивањичке цркве, 150 година од прве књижнице и цитаонице у вароши и четири деценије од настанка дечјег вртића.

Дечија сцена у парку вечерас је резервисана за прославу рођендана вртића уз ватромет.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.258.230 посета
Тренутно на сајту: 468 посетилац(a)