GrO SDPS osudio pretnje upućene predsedniku i gradonačelniku Čačka 


U Srbiji danas uglavnom sunčano, na zapadu zemlje mogući pljuskovi sa grmaljvinom              Nagrada za glumačku bravuru Bratislavu Jankoviću              Najavljeno potpisivanje sporazuma o slobodnoj trgovini Srbije sa Egiptom u julu ili avgustu              Počela rekonstrukcija vrtića u Starom Priboju              Identifikacione nalepnice za laka električna vozila zvanično obavezne             

 
GrO SDPS osudio pretnje upućene predsedniku i gradonačelniku Čačka
Trenutno na sajtu: 292       |       Podeli:
24.05.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije u Čačku oglasio se saopštenjem povodom pretnji upućenih predsedniku Srbije i gradonačelniku Čačka.
Foto: SDPS Čačak




„U ime demokratije, mira i civilizovanog društva, najoštrije osuđujemo nedavne pretnje upućene Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću, kao i vandalizam nad prostorijama Srpske Napredne Stranke u Čačku.

Nasilje i pretnje bilo kom pojedincu ili političkoj stranci su apsolutno neprihvatljivi i suprotni temeljnim principima slobode i demokrtije. Svako ima pravo na svoje političko mišljenje i aktivnosti, ali nijedna namera ili frustracija ne može opravdati nasilje ili pretnje.

Pozivamo sve nadležne institucije da brzo i efikasno deluju u identifikaciji i kažnjavanju počinilaca ovih nedela, kako bi se osiguralo da se ovakvi incidenti ne ponove. Takođe, apelujemo na sve političke aktere da se uzdrže od retorike koja podstiče mržnju i nasilje, te da se umesto toga fokusiraju na konstruktivan dijalog i rešaavnje problema u interesu građana.

Napadi na pojedince i institucije su napadi na demokratiju i civilizovano društvo koje teži napretku i prosperitetu za sve svoje članove. Zajedno moramo raditi na stvaranju atmosfere u kojoj se poštuju različita politička mišljenja i u kojoj se konflikti rešavaju na miran i demokratski način.

Ovim putem izražavamo punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću kao i svim članovima Srpske Napredne Stranke, te ih ohrabrujemo da ostanu posvećeni svojim političkim aktivnostima i borbi za prosperitet našeg društva.
Nasilje nema mesta u našem društvu. Solidarno stojimo zajedno u osudi svih oblika nasilja i pretnji”, navodi se u saopštenju GrO SDPS Čačak.

GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak sdps saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 162.907.287 посета
Тренутно на сајту: 292 посетилац(a)