"Konkurencija je bila iz celog regiona. Tu su bile firme iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Srbije. A eto ja sam osvojio zlatnu medalju za najbolje jagnjece pecenje i svadbarski kupus", kaze Jelic.
Tajna dobrog pecenja je kako kaze Miloje "geografsko poreklo".Njegovo pobednicko jagnjece pecenje je od jagnjeta sa Ravne gore. "Zdravo, planinsko jagnje nema premca".
Jelic nastavlja da radi i da posecuje sajmove i vasare sa svojom satrom. Vec sutra i prekosutra bice u Rumi, zatim u Topoli, jer kako kaze mora da se radi i da se opravda ovo priznanje.
"Medalja je vrhunac moje karijere, ali ovo priznanje me tera da radim jos i vise. Ova medalja nije samo moj uspeh vec i celog grada Cacka."
A da dolazak pod Micovu satru, ne znaci samo dobar provod, vec i kvalitetnu hranu i uslugu dokaz je zlatna medalja .
Izvor
Cacak press